2016-svhj2016-kidi-super-star-vtech

kidi-super-star-vtech-microfoonVTech heeft een microfoon met opname faciliteiten uitgebracht onder de naam van Kidi Super Star.

Voor veel meisjes zal de keuze van de kleur roze / paars natuurlijk heel cool zijn, maar het zal een grotere groep misschien afhouden van de keuze voor deze zeer gevarieerde multifunctionele microfoon. En dat is jammer, want ook meisjes en jongens die niet van roze / paars houden zouden hier erg veel plezier van hebben!

Je kunt liedjes meezingen, je stem vervormen, geluidseffecten toevoegen. En er zijn ook met muzikale speeltjes met lichteffecten. VTech heeft ook op dit product weer de hele kast aan technische mogelijkheden opengebroken!

De Kidi Super Star van VTech is genomineerd als Speelgoed van het jaar 2016 in de categorie 6 en 7 jaar, maar zoals op de doos staat is dit zeker voor kinderen vanaf vier tot ongeveer 11 jar interessant speelgoed.

2016-svhj2016-kidi-super-star-vtech

Tijdens het jureren hebben we al veel plezier beleefd met de Kidi Super Star. Wanneer je deze in huis haalt voor je kind(eren), zul je ongetwijfeld zelf ook mee gaan zingen. Je kunt er namelijk je eigen muziek aan koppelen, wat het helemaal leuk maakt!

Specificaties

Leverancier Vtech Electronics Europa
Categorie 6-7 jaar
Soort Speelgoed
Prijs ca. € 49,95
Bestellen Bekijk op bol.com
Logo 2016 genomineerd Speelgoed van het jaar
Share