Linnaeushof is de grootste speeltuin van Europa. Er zijn meer dan 350 attracties en speeltoestellen, en daarmee is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grotere, valide en minder valide kinderen. En deze speeltuin ligt gewoon in Nederland: in Bennebroek (Noord-Holland)

Voor Linnaeushof openingstijden en algemene informatie, klik hier >>>>

Behalve speeltuin-toestellen zijn er kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en is er een superglijbaan.

Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase. De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan.

Kortom: wil je een fijn dagje-uit met het gezin, denk dan ook eens aan deze enorme speeltuin met voldoende vermaak voor de hele familie!

Share