Zomervakantie in Nederland, ook voor de Koninklijke Familie [foto’s]

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft enkele foto’s beschikbaar gesteld van de fotosessie die met Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane heeft plaatsgevonden.Bronvermelding: copyright: RVD, fotograaf: ANP.

2017-07-07 15:19:58 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

2017-07-07 15:16:06 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

2017-07-07 15:21:04 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de prinsessen Ariane, Alexia en Amalia tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL

2017-07-07 15:20:29 WARMOND – Prinsessen (VLNR) Alexia, Amalia en Ariane tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES LEX VAN LIESHOUT

2017-07-07 15:24:07 WARMOND – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens de fotosessie van de koning en zijn gezin bij de Kagerplassen. ANP ROYAL IMAGES LEX VAN LIESHOUT

Dit fotomoment luidde het begin van de zomervakantie van de prinsesjes in, zij gaan in regio Midden naar school. Regio Zuid heeft vanaf 15 juli 2017 vakantie en regio Noord is dit jaar als laatste aan de beurt: van 22 juli t/m 3 september 2017.

Redactie (720 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De kunst van Fidget Spinning
De zaak Magritte - misdaadroman van Toni Coppers [recensie]
Share