Wie kent en gebruikt ze niet dagelijks? De Smiley® iconen zijn populairder dan ooit en worden elke dag door miljarden gebruikers verstuurd. Bigben Interactive lanceert deze zomer een nieuwe lijn audioproducten gebaseerd op deze populaire figuurtjes, te beginnen met een heuse draadloze en compacte Bluetooth® speaker. De draagbare Smiley® speakers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.

Dankzij deze unieke en grappige draadloze speakers kun overal en wanneer je maar wil genieten van jouw favoriete nummers! De box beschikt over Bluetooth® en heeft een bereik tot 10 meter. De batterij kan opgeladen worden via USB, voor maximaal 8 uur speeltijd. Tot slot beschikt het toestel ook over een ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking en AUX-ingang.

Recensie
Zeker na het verschijnen van De Emoji film zijn smiley-iconen populairder dan ooit. Kinderen (en volwassenen) hebben vaak een favoriet, een waarmee ze zich een beetje identificeren of die ze in ieder geval nèt iets leuker vinden om te versturen.

Bigben heeft daarom gelukkig een heleboel verschillende uitvoeringen van de Smiley Speakers gemaakt: je hebt de Smiley met de hartjes-oogjes (die stuur ik vaak wanneer ik een foto van iemand erg leuk vindt), de Smiley die tranen heeft van het lachen (die stuur ik wanneer iets ècht grappig is) en de “gewone” Smiley, die ik meestal met een berichtje mee stuur om aan te geven dat het als grapje bedoeld is.

Dan is er de knipogende Smiley die zijn tong uitsteekt. Die gebruik ik eigenlijk nooit, en er is de Smiley met de zonnebril. En die laatste kreeg ik als draadloze speaker binnen ter recensie. Cool!

 

De Smiley speaker zit in een eenvoudig doosje. Wel jammer, want het product zelf is kwalitatief echt goed en dat straalt de verpakking niet bepaald uit. Maar goed, ook bij Smiley-speakers gaat het om de binnenkant 😉

 

En met de speaker zelf is niets mis. Hij doet wat er beloofd is, is eenvoudig in gebruik, makkelijk te verbinden en het geluid is prima. Omdat hij erg klein is, kun je hem goed meenemen, maar bij mij staat hij gezellig op mijn bureau. Ik word vrolijk van deze smiley!

De diverse draagbare Smiley speakers bestel je hier >>>>

Share