Duik met je kinderen in de wereld van Pieter Konijn tijdens het Kids Weekend van Kinepolis op 24 en 25 maart. De bioscoop staat dan namelijk een heel weekend compleet in het teken van de live action animatiefilm Pieter Konijn. De kaartjes zijn niet duurder dan bij een reguliere film en zijn hier te bestellen >>>>

Je kunt tijdens dit exclusieve Kinepolis-event niet alleen de verfilming van Beatrix Potters verhaal op het grote scherm bekijken, maar er zijn ook diverse creatieve activiteiten voor de kinderen. Kom dit filmtastische weekend beleven!

Tijdens het Kids Weekend is de bioscoop aangekleed in Pieter Konijn-stijl. Eerst word je natuurlijk vrolijk onthaald op de oranje loper en ontvang je een welkomstlimonade. Daarna kunnen de kinderen lekker knutselen, kleuren, geschminkt worden en allemaal ondeugende en pientere spelletjes doen. Voor ieder kind is er nog een leuke verrassing (op=op). Tijdens dit weekend zie je trouwens de Nederlandstalige versie van de film.

Ondeugend konijn
De avontuurlijke Pieter Konijn is een bekende bij diverse generaties en hij heeft nu zelfs de hoofdrol in de eigentijdse live-action animatiefilm voor het hele gezin (adviesleeftijd 6+).

In de film loopt de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin helemaal uit de hand. Ze willen allebei in de smaak van hun lieve buurvrouw Bea vallen en maken elkaar daarom het leven zuur.

Bekende stemmen
De stem van Pieter Konijn is ingesproken door Tommie Christiaan en de zussen Shelly, Amy en Lisa Vol (OG3NE) hebben hun stemmen ingezet voor de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart.

https://trotsemoeders.nl/2018/03/og3ne-als-mopsie-flopsie-en-wipstaart-video/

Daarnaast hoor je in de film de stemmen van onder meer Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan). Genoeg redenen om lekker met het hele gezin op stap te gaan en tijdens het Kids Weekend deze leuke familiefilm te bekijken.


Praktische info

  • Kids Weekend Pieter Konijn
  • 24 en 25 maart
  • Diverse filmvertoningen tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Activiteitenprogramma begint 1 uur voor aanvang van de film
  • Duur film: 95 minuten (incl. pauze)
  • Tickets: voor dit weekend gelden de reguliere ticketprijzen. Bestel ze hier!

Te zien in Kinepolis Breda, Dordrecht, Hoofddorp (CineMeerse), Jaarbeurs (Utrecht), Huizen, Den Helder, Almere, Emmen, Oss, Zoetermeer, Enschede, Schagen (CineMagnus) en Groningen. Hieronder kun je de trailer bekijken:

Share