• bear-grylls-cover-recensie-copyright-trotse-vaders-1Een moeder en kind worden wreed ontvoerd vanaf een besneeuwde bergrug.
  • Een loyale soldaat wordt gemarteld en vermoord in de afgelegen Schotse Hooglanden.
  • Een mysterieus oorlogsvliegtuig met een dramatisch geheim wordt ontdekt in de jungle van de Amazone.

Deze gebeurtenissen ontketenen een krankzinnige race om een complot te stoppen dat zijn oorsprong vindt in de donkerste dagen van nazi-Duitsland. Slechts één man is geschikt voor deze taak: Will Jaeger.

Bear Grylls is wereldwijd bekend als avonturier, survival- en outdoorexpert. Grylls presenteerde survivalshows op Discovery Channel en schreef meerdere survivalboeken. Doodsvlucht is het eerste deel in de Will Jaeger-trilogie en is Grylls ficiedebuut, gebaseerd op zijn eigen avonturen en het geheime oorlogsverleden van zijn grootvader.

Recensie

Het is een spannend boek over een man die in de oorlog is geweest. Hij is naar een eiland gegaan om tot rust te komen. Daar heeft hij les gegeven aan de kinderen van het eiland. Op een gegeven moment komen ze tot ontdekking dat hij op het eiland is, en vragen ze hem om terug te komen… De rest moet je zelf lezen!

Doodsvlucht – Bear Grylls
Bekijk op bol.comEerste deel in de Will Jaeger trilogie
Thriller, paperback, 384 pagina’s, uitgeverij The House of Books
Bestel dit boek hier >>>>

 

Dan Ranger is ex-militair van de SAS en runt het succesvolle outdoorbedrijf Enduro Adventures. Rijke zakenmensenm sportersm ex-militairen en beroemdheden beproeven met hem hun geluk in de wildste en meerst uitdagende survivals ter wereld. Als Dan Rander en zijn team boven de jungle van de Amazone worden gedropt, raken hij en Irina Narov afgesloten van de groep. Ze raken verstrikt in een geheime missue van de Nazi Relocation Commando’s en stuiten op een samenzwering die zijn tentakels uitstrekt tot in de huidige wereldmachten en geheime diensten.

Bear Grylls is wereldwijd bekend als avonturier, survival- en outdoorexpert. Zijn zucht naar avontuur was al van jongs af aan aanwezig en hij koos dan ook voor een loopbaan bij de Britse Special Forces. Op 21-jarige leeftijd begon hij bij de SAS. Grylles presenteede diverse surviavalshows op Discovery Channel en schreef meerdere survivalboeken. De Dan Ranger-trilogie is zijn fictiedebuut, gebaseerd op zijneigen avonturen.

Share