Feld Entertainment, de wereldwijde leider in live familie-entertainment, brengt Monster Jam op 30 juni 2018 terug naar Rotterdam. De show zal motorsportfans op de rand van hun stoel laten zitten met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport.

In 2016 was Monster Jam voor het eerst in Rotterdam met meer dan 30.000 bezoekers. Trotse vader Ruud was er bij met zijn zoon. Hieronder vind je zijn verslag van deze belevenis.

https://trotsevaders.nl2016/07/trotse-vader-ruud-bij-monster-jam-2016-verslag/

Onverwacht en onvergetelijk! In ’s werelds meest iconische locaties, zoals De Kuip, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te laten gaan.

Monster Jam is een van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke coureurs van wereldklasse gelijk zijn en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion ook de kans om via hun smartphone in real time te stemmen op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

De Monster Jam® Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op MonsterJam.nl, klik hier >>>>

Share