Vaderdag cadeautip: personaliseer een mooie fles met de favoriete drank van de Trotse Vader

Sokken? Aftershave? Een nieuw scheerapparaat? Wanneer je de folders moet geloven, zijn dit de dingen waar Trotse Vaders op zitten te wachten als Vaderdag cadeau. Wij, de redactie van TrotseVaders.nl, weten wel beter!

Waardering
Trotse Vaders willen vooral een cadeau waaraan ze kunnen zien dat ze gewaardeerd worden als vader. Een mooie tekening of een kleiwerkje van jonge kinderen, een waardebon om samen iets te doen van wat oudere kinderen. Van partner graag een cadeautje wat niet alleen maar praktisch is of wat toch al gekocht zou worden. En natuurlijk ontbijt op bed, met gebakken eieren en koffie!

Maar wat dan?
Houd de Trotse Vader van je kind(eren) of je eigen Trotse Vader van een lekker drankje af en toe? Dan kun je via de website van MYOS (Make Your Own Spirit) een fles drank naar keuze bestellen, en de fles zelf helemaal personaliseren!

Hoe doe je dat?
Het is heel eenvoudig. Echt waar, ik heb het zelf gedaan in nog geen 10 minuten en de meeste tijd was ik kwijt met het zoeken naar de leukste fles (want ook daar is veel keuze in!). Het personaliseren is echt eenvoudig te doen. Je wordt op een leuke manier, stap voor stap, door het proces heen geleid.

Stap voor stap
Mijn eigen fles als voorbeeld. Ik koos van de drankopties uit ‘gin’

Vervolgens, zoals ik al eerder zei, was ik een behoorlijke tijd kwijt met het kiezen van de mooiste fles. Ik koos een prachtige blauwe, die past mooi bij TrotseVaders.nl

En toen het etiket. Ook daarin is heel veel keuze (zoals etiketten waarbij je je eigen foto’s kunt gebruiken) maar mijn oog viel direct op onderstaande:

Het personaliseren is een leuk proces. Ik heb het niet te ingewikkeld gemaakt, gewoon de teksten vervangen door mijn eigen teksten. Af en toe een tekst vergroot of verkleind of een ander kleurtje gegeven. Ook de achterkant van de fles, en het etiketje rond de hals komen aan bod.

Vervolgens kun je eventueel iets bijbestellen voor een reletief lage meerprijs. Flesjes tonic bijvoorbeeld, of een cadeauverpakking. En dan nog betalen (uiteraard) en aangeven waar je de fles bezorgd wilt hebben.

Voor de nieuwsgierigen onder ons: ik kom uit Brabant en “Gin ideej” betekent daar “Geen idee”. Leek me wel leuk om de drank gin op die manier in de titel terug te laten komen. Je kunt het dan ook lezen als “Gin idee”, oftewel: idee om iets met gin te doen 😉

Let op: om de fles op Vaderdag in huis te hebben, is het handig hem zo snel mogelijk te bestellen. In ieder geval vóór donderdag 12.00 uur. Ben je te laat, dan kun je ook een tegoedbon geven voor een gepersonaliseerde fles…

Succes verzekerd
Een gepersonaliseerde fles met de lievelingsdrank van een Trotse Vader is een perfect cadeau voor vaderdag. En wanneer de fles uiteindelijk leeg is, heb je nog steeds iets moois om weg te zetten!

Een “Make Your Own Spirit” gepersonaliseerde fles drank, bestel je eenvoudig hier >>>>

 

 

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Blokkenjongen
Minecraft jaarboek 2018
Share