Veel mensen hebben wel eens van K’NEX gehoord: constructie-speelgoed voor kinderen (en ook leuk voor Trotse Vaders!). De mooiste bouwwerken kunnen ermee gemaakt worden, kijk maar even mee (dan heb je meteen een aantal handige tips!)

https://trotsevaders.nl2016/11/knex-5-tips-en-1-ervaring-wilt-meemaken/

Voor jonge kinderen is dit speelgoed niet geschikt, de onderdelen zijn klein en het is toch echt een (leuke) klus om iets leuks te maken met de verschillende soorten onderdelen. Maar gelukkig heeft K’NEX nu een hele lijn om ook jonge kinderen van dit speelgoed te kunnen laten genieten.

Kid K’NEX is ook constructiespeelgoed, maar dan voor kleine handjes. Vanaf 3 jaar (vanwege de losse onderdelen) kunnen kinderen allerlei vrolijke dingen maken. Helemaal zelf of met hulp van een ouder broertje / zusje of (groot)ouder.

Het speelgoed is goed voor de fijne motoriek en voor de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht. Behalve voorbeeldjes namaken leent Kid KNEX zich ook voor fantasie-bouwwerken.

Er zijn allerlei verschillende soorten Kid K’NEX bouwdozen, klik hier voor verschillende thema’s / prijzen >>>>

Share