Kerstmis en Disney, het lijkt voor elkaar gemaakt om een viering die door heel veel mensen gezien wordt als een tijd waarin je geniet met mensen die dierbaar zijn te combineren met de betovering van Disney. Zelf geniet ik met mijn kinderen al jaren van Disney on Ice rondom de kerstdagen. Maar wil je langer dan een aantal uren in Disney sferen zijn, denk dan eens aan het vieren van Kerstmis in Disneyland Paris!

Het kerstseizoen in Disneyland Paris gaat al op 10 november 2018 van start en duurt tot en met 6 januari 2019. En het belooft weer een bijzondere belevenis te worden!

Niet alleen wordt het beroemde themapark bij Parijs helemaal versierd (klik hier voor een filmpje over hoe de kerstboom geplaatst wordt, indrukwekkend!), valt er iedere dag ‘sneeuw’ en is er een speciale Disney’s Christmas Parade waardoor je gegarandeerd in de kerststemming komt, er is meer!

De verjaardag van Mickey Mouse, die 90 jaar is geworden, wordt gevierd, onder andere met de nieuwe attractie (die al op 1 oktober opent): Mickey’s PhilharMagic. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D ervaring in het Discovery Theater waarin Mickey en Donald de gasten meenemen in de wondere en muzikale wereld van de grootste Disney klassiekers, zoals Aladdin, De Kleine Zeemeermin en The Lion King.

Verder is rondom de jarige Mickey en de kerstdagen een heerlijke liveshow te zien in het Animagique Theater: New York-style Jazz en Mickey Mouse achter het drumstel met ‘Mickey’s Big Band Christmas. En ook bij de interactieve show A surprise for Mickey wordt volop feest gevierd.

Zoals altijd zullen dagen in Disneyland Paris veel te kort duren. Om het afsluiten van de dag toch tot iets te maken om naar uit te kijken, is er Goofy’s Incredible Christmas. Dit is een avondshow met ongelooflijke special effects, een must-see!

Maar, er is meer… Veel meer! Wil je zien wat er nog allemaal aan extra’s georganiseerd wordt tijdens de Disney-Kerst-periode in Disneyland Paris? Klik dan hier >>>>

Share