Vorig jaar ben ik met mijn jongste zoon naar SpaceXperience geweest in Ziggo Dome. We zijn allebei erg geïnteresseerd in de ruimte en in ruimtevaart en zijn ‘fan’ van André Kuipers.

Het was een indrukwekkende ervaring om de show mee te maken. Ja, het is een show, die van het begin tot het einde boeit, veel verrassing biedt, leerzaam is en nog lang blijt hangen. Kijk maar even naar onderstaand verslag:

https://trotsemoeders.nl/2017/11/spacexperience-2017-andre-kuipers-ziggo-dome-verslag/

Gelukkig is er dit jaar weer een gelegenheid om mee te genieten van de kennis en ervaring van André Kuipers. Er zijn maar liefst 3 shows op 3 november 2018 in Ziggo Dome, Amsterdam. Een van de shows is al uitverkocht, maar voor de andere twee zijn nog kaartjes verkrijgbaar <klik hier> . Aanrader!

In SpaceXperience – Into the Future LIVE neemt de astronaut het publiek mee op ruimtereis naar de toekomst. Hij krijgt daarbij hulp van een wel heel bijzondere gastartiest, een echte high-tech robot met menselijke trekjes. Ontmoet de leukste robot live en ontdek de allernieuwste technische mogelijkheden die je fantasie te boven gaan op zaterdag 3 november in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Share