Mighty Muggs geven je een kijkje in de stemmingswisselingen (en bijbehorende gezichtsuitDRUKkingen) die een superheld gedurende de dag doorloopt. Met één druk op de knop kun je het hoofd van jouw favoriete helden laten tollen en ze letterlijk een ander gezicht geven. Laat anderen zien hoe jij je voelt aan de hand van je favoriete personages!

Recensie
Oké, jij hebt natuurlijk meer dan 2 verschillende stemmingen, maar het is toch een leuke manier om te laten zien hoe het er voor staat: door één druk op het hoofd, draait het gezicht en zie je een andere gezichtsuitsdrukking.

Mighty Muggs zijn echte verzamelitems. Er zijn een heleboel verschillende superhelden, waardoor je een hele serie van bijvoorbeeld Marvel helden zoals Black Panther en Captain America kunt verzamelen. Maar ook fans van Star Wars komen aan hun trekken met bijvoorbeeld Yoda, Luke en Dath Vader.

Verder is er nog een verzamellijn met Transformers en ik vermoed dat er binnenkort nog veel meer leuke Mighty Muggs bij zullen komen. Een mooi cadeau voor Trotse Vaders (en voor zijn kinderen).

De verschillende Mighty Mugs bekijk / bestel je hier >>>>

Share