Bekijk op bol.com

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een heuse (FurReal) papegaai. Fleurig en kleurig staat deze nieuwe vriend op me te wachten tot ik op kantoor kom. Doordat ik hem over zijn kuif aai, begint hij van alles te zeggen tegen me. Dat is nog eens gezellig aan de (werk)dag beginnen!

Informatie
Rock-a-Too de showbizzvogel komt je entertainen! Met drie speelmodi is hij de perfecte partner voor een show vol liedjes, dansjes en plezier. Met meer dan 50 combinaties van geluid en bewegingen heeft hij de aandacht van het publiek zo te pakken. Maar ook een oude rot in het vak wil ook graag worden geaaid en bewonderd – aai over zijn linkerwang en kijk wat hij doet. Misschien krijg je wel een kusje!

Met een huisdier dat graag het podium opklimt, is het iedere dag feest. Lach om zijn maffe grapjes of zing en dans vrolijk met hem mee. Maak er een waar cabaret van, neem grappige zinnetjes op en speel ze weer af… Met onvoorspelbare resultaten! Rock-a-too de showbizzvogel is een ware ster en vermaakt iedereen overal ter wereld!

Mening
Natuurlijk was dit prachtige stuk speelgoed voor mijn kinderen bedoeld, maar ik merkte dat ik er zelf iedere keer aan zat wanneer ik in de buurt van deze papegaai kwam. En ik vind het erg grappig hoe de papegaai dan reageert. Het lijkt wel of hij steeds meer kan!

Soms spreek ik zelf een zinnetje in, voor wanneer de kinderen op kantoor komen. “Papa wil koffie” is mijn favoriet 😉

Het is echt bijzonder wat deze FurReal vogel allemaal kan. Ik denk dat ik nog niet eens alles ontdekt heb. En hij ziet er nog leuk uit ook, zeker wanneer hij beweegt of zijn kuif laat bewegen. Papa is er blij mee!

De FurReal Rock-a-Too Papegaai bestel je hier >>>>

Share