Nieuwe afleveringen van populaire series en de première van een gloednieuwe serie. Lees hieronder wat je in mei 2019 mag verwachten op Cartoon Network:

“Bakugan Battle Planet” volgt de avonturen van Dan Kouzo en zijn beste vrienden: de eerste kinderen op aarde die een band kregen met de mysterieuze wezens die bekend staan als Bakugan! Wanneer Bakugan uit de korst van de aarde verschijnen in een mysterieuze wereldwijde ‘ontwaking’, moeten Dan en zijn vrienden leren hoe ze samenwerken met hun Bakugan, en met ze strijden, om de kwade krachten te overleven die de geheimzinnige wezens willen beheersen, bevelen of zelfs vernietigen. Dan en “De Geweldenaren” zorgen voor de bescherming van de hun Bakugan, de aarde, en uiteindelijk het grote geheim onder hun voeten.

Mis de première van Bakugan: Battle Planet niet op 27 mei 2019, doordeweeks te zien om 20:35 uur.

De wereld is een knettergekke wedloop geworden! Om niet achter te raken, moet IEDERE LAATSTE PERSOON OP AARDE een held met superkrachten worden! Dit is een wereld waarin de prestaties van superhelden en gigantisch grote strijden een normaal onderdeel van de dag zijn. Maar zelfs in zo’n actievolle wereld, moeten helden ook nog steeds gewone dingen doen, zoals het behouden van een baan en naar de supermarkt gaan. Deze serie gaat over zo’n held… K.O.!

K.O. is de nieuwste medewerker bij het fantastische winkelcentrum voor helden met superkrachten: Lakewood Plaza Turbo. Hij werk bij Gar’s Bodega, waar helden winkelen en schurken neervallen. Samen met zijn collega’s, de altijd in controle en coole Enid en de onwetende macho Radicles, is K.O. bezig met zijn zoektocht om de beste held allertijden te worden! Maar hij moet nog veel leren…

Kijk naar de nieuwste afleveringen van OK K.O.! Jij wordt een held, vanaf 13 mei 2019 doordeweeks om 19:25 uur.

Volg de nieuwe en knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizz, Panda en IJsbeer in Wat Beren Leren. De berenbroers proberen wanhopig te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet meevalt als je een beer bent, mag natuurlijk duidelijk zijn. Wat Beren Leren is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar raken in de meest netelige situaties.

Kijk naar het nieuwe seizoen van Wat Beren Leren, vanaf 27 mei 2019 doordeweeks om 19:50.

Share