Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival, zo heeft de Disney On Ice show van 2019 die zowel in Rotterdam als in Utrecht te zien zal zijn in de periode van 11 t/m 29 december 2019. En de voorverkoop is gestart! Klik <HIER> om de beste tickets te bestellen.

Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck en Goofy presenteren een show vol favorieten uit het Disney Koninkrijk:

Vaar mee met Vaiana als ze, samen met de machtige halfgod Maui, op reis gaat om haar eiland te redden en haar eigen identiteit te vinden. Beleef de magie met de koninklijke zusjes Anna en Elsa en de hilarische sneeuwman Olaf en zing mee met “Laat het los” en “De zomer”.

Duik diep in de zee met Sebastian, zijn kreeftenorkest en de dochters van Triton . Samen introduceren ze Ariel middels een swingende pop medley uit de jaren ’80. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider op hun tocht naar de zwevende lichtjes.

Kom erbij en zet je zorgen opzij als het betoverde personeel van het Beest op spectaculaire wijze Belle uitnodigt voor het diner.

Beleef met de hele familie onvergetelijke daden van kracht en liefde tijdens Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. Tickets verkrijgbaar vanaf € 16,50.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Share