Scooby-dooby-doo, where are you? Zodra ik het bericht over de nieuwe serie Scooby Doo: Scooby-Doo and Guess Who? las, zat het muziekje in mijn hoofd. Scooby Doo gaat namelijk al een hele tijd mee, en is nog steeds populair.

Op Boomerang zijn er vanaf 7 oktober 2019 nieuwe afleveringen te zien, van een nieuwe serie over Scooby Doo. Leuk toch? Ik ga in ieder geval meekijken met de kinderen!

Informatie
Oktober, de griezeligste maand van het jaar, staat daarom volledig in het teken van Scooby-Doo en Halloween bij Boomerang. Fans zullen in deze maand getrakteerd worden op klassieke én nieuwe afleveringen op Boomerang, waaronder de nieuwe Scooby-Doo serie Scooby-Doo! and Guess Who? met onder anderen Ricky Gervais, NBA-superster Chris Paul, Sherlock Holmes en Wonder Woman.

Scooby-Doo and Guess Who? is vanaf 7 oktober elke dag om 18:30 uur te zien op Boomerang.

Share