Nieuwe serie Scooby Doo te zien op Boomerang

Scooby-dooby-doo, where are you? Zodra ik het bericht over de nieuwe serie Scooby Doo: Scooby-Doo and Guess Who? las, zat het muziekje in mijn hoofd. Scooby Doo gaat namelijk al een hele tijd mee, en is nog steeds populair.

Op Boomerang zijn er vanaf 7 oktober 2019 nieuwe afleveringen te zien, van een nieuwe serie over Scooby Doo. Leuk toch? Ik ga in ieder geval meekijken met de kinderen!

Informatie
Oktober, de griezeligste maand van het jaar, staat daarom volledig in het teken van Scooby-Doo en Halloween bij Boomerang. Fans zullen in deze maand getrakteerd worden op klassieke én nieuwe afleveringen op Boomerang, waaronder de nieuwe Scooby-Doo serie Scooby-Doo! and Guess Who? met onder anderen Ricky Gervais, NBA-superster Chris Paul, Sherlock Holmes en Wonder Woman.

Scooby-Doo and Guess Who? is vanaf 7 oktober elke dag om 18:30 uur te zien op Boomerang.

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


The Legend of Zelda - Link's Awakening
Het blote egeltje Five is Dier van het Jaar 2019
Share