Heroes Dutch Comic Con komt weer naar Nederland!

Comic Con is al een tijdje razend populair over de hele wereld. Het is de plek voor fans om samen te komen en leuke dingen te doen. Of je nou fan bent van films, series, boeken, Anime. Wat dan ook. En het einde van het jaar is het weer terug in Nederland. 19 & 20 november 2022 is Comic Con te vinden in Utrecht Jaarbeurs. Maar wat is Comic Con precies?

Comic Con

Comic Con is al een tijdje in Nederland. Ik zelf ben ook een paar keer geweest en heb ik elke keer heel leuk gehad. Er is best wel veel te doen in Comic Con. Voor mij was het grootste ding hoeveel je kon kopen. Er zijn super veel kleine winkeltjes die veel merchandise verkopen. De merchandise is dan vooral van specifieke populaire films en series. Voor iedereen is er wel wat. Voor de rest zijn er heel veel mensen die in cosplay naar Comic Con gaan. Het is heel cool om te zien wat mensen maken voor specifieke karakters. Zo is er ook een hele coole sfeer.

Er zijn altijd speciale gasten bij Comic Con. Dit jaar zijn dat Jenna Coleman, voor mij vooral bekend van Doctor Who en Dan Fogler, vooral bekend van Fantastic Beasts. Een ander groot ding in Comic Con zijn de games. Er zijn vaak veel (ook nieuwe) games om uit te proberen en te spelen. Vaak ook met kleine tournaments. Mijn favoriete games om uit te proberen zijn altijd de Nintendo games.

Ik kijk zelf weer heel erg uit naar Comic Con, ik heb het tot nu toe altijd leuk gevonden en denk dat er voor iedereen wel iets van waarde is. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Comic Con >>>>

Thea Beckman prijs uitgereikt in Archeon
De vlucht van Daidalos
Share