dreamworksDe pinguïns uit de DreamWorks animatiefilm Madagascar zijn terug! In het eerste en tweede deel van de animatiefilm Madagascar wisten de dwaze pinguïns de harten van vele fans te veroveren. De vier vrienden zijn zelfs zo populair dat ze hun eigen tekenfilmserie kregen: De pinguïns van Madagascar. Kinderen kunnen dagelijks via kinderzender Nickelodeon van deze leuke tekenfilms genieten.

De DVD: Pinguïns van Madagascar
In De Pinguïns van Madagascar zijn de pinguins, na hun reis naar Madagascar en de Afrikaanse savanne, weer teruggekeerd naar hun vertrouwde woonplaats: de dierentuin in Central Park. Hier hebben zij het prima naar hun zin. Lekker zwemmen, visjes eten en druk zijn met anderen te commanderen. Dat is namelijk de favoriete bezigheid van de pinguïns. De DVD De Pinguïns van Madagascar bevat twee afleveringen van de populaire televisieserie op Nickelodeon, de grappige kerstfilm ‘Kerst met de Pinguins’ en leuke extra’s, zoals swingende muziek om bij mee te zingen en diverse spelletjes. Het tijd dus om te zingen, dansen en schateren van het lachen met Koning Julien en de vier pinguïns Skipper, Kowalski, Rico en Private.

De speciale kerstfilm
In de grappige kerstfilm ‘Kerst met de Pinguïns’  wil pinguïn Private de eenzame ijsbeer Ted opvrolijken met een cadeautje. Omdat de pinguïns daar zelf geen geld voor hebben, besluit pinguin Private in zijn eentje stiekem de stad in te gaan om een cadeau voor hem te halen. Bij een cadeaustal aangekomen, wordt hij zelf voor een kado aangezien en meegenomen door een oude mevrouw met een gemeen hondje. Wanneer de overige drie pinguïns ontdekken dat Private niet meer in het dierenverblijf in Central Park is, besluiten ze een hilarische operatie te starten om Private te redden.

Recensie
De DVD De Pinguïns van Madagascar is heerlijk vertrouwd als je al eens een Madagascar film gezien hebt. De pinguïns halen kattenkwaad uit en strijden tegen Koning Julien en zijn dienaars. Door deze interactie blijven de verhalen erg grappig. De filmpjes (Popcornpaniek, een flitsende actie en Kerst met de Pinguïns) staan afzonderlijk op de DVD. Dit is handig zodat je deze DVD ook het hele jaar aan kan zetten voor de 2 niet-kerstfilmpjes. Een leuke DVD voor het hele gezin.

Bestel deze film hier via Bol.com>>

Lees ook:
DVD Santa Buddies: de vrienden vieren kerstmis
Prachtige film van Tinkerbell
Een monsterleuke film voor het hele gezin

Share