Van de makers van Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda komt nu Hoe tem je een draak, een avontuurlijke komedie vol stoere Vikingen en wilde draken. De animatiefilm How to train your dragon is gebaseerd op het boek van Cressida Cowell.

Het verhaal
De hoofdpersoon is een jonge Viking van het eiland Berk, waar drakengevechten aan de orde van de dag zijn. Tijdens een inwijdingsritueel moet hij bewijzen een waardig opvolger van zijn vader, het stamhoofd, te kunnen zijn. Maar als hij een gewonde draak  tegenkomt, en daar vriendschap mee sluit, zet dat zijn wereld op z’n kop.

Hoe Tem Je Een Draak draait vanaf 31 maart 2010 in de bioscoop. In de originele Engels talige versie, Nederlands gesproken variant én in de 3D versie! Kijk hier voor meer informatie>>

doe mee en winWin 1 van de 3 complete prijzenpakketten
TrotseMoeders.nl mag drie mooie prijzenpakketten weggeven. Elk prijzenpakket bestaat uit 2 vrijkaartjes voor de film, een drakenvlieger en een vikinghelm. Wil jij ook kans maken op deze unieke prijzen en gratis naar deze film? Dat kan! Klik dan op de rode WIN-knop of klik hier. Schrijf je in en onder alle inzendingen verloten wij deze prijzen.vlieger is onderdeel van prijzenpakketPrijzenpakket Hoe tem je een draak

How To Train Your Dragon™ © 2010 DreamWorks Animation L.L.C. All rights reserved. Inschrijven kan t/m 4 april 2010. Meer weten over de wedstrijdvoorwaarden, klik hier>>

Lees ook:
Zet je schrap voor de pinguïns van Madagaskar
Gratis naar de film The Lovely Bones
Monsterleuke film voor het hele gezin

Share