gilette reclame bodygrooming

Scheer jij je lichaam? Steeds meer mannen scheren meer dan alleen hun baard, want als je het struikgewas weg snoeit, lijkt de boom een stuk groter!

Mannen die meer scheren dan alleen hun baard; je hoort ze er weinig over praten. En dat is jammer, want het scheren van (delen van) de rest van je lichaam, bodygrooming, kan nog best lastig zijn. Gillette weet dat bijna driekwart van de mannen in meer of mindere mate aan bodygrooming doet. De één om hygiënische redenen, de andere omdat ie het gewoon mooier vindt staan.

Hoe moet je scheren
Niet iedere man weet precies hoe je het beste kan bodygroomen. Daarom brengt Gillette vijf instructiefilmpjes uit voor het scheren van de meest essentiële delen van je lichaam: Je hoofd, borst, rug, oksels en kruis. Wil jij weten hoe het moet? Bekijk hier de HOW TO filmpjes:

Zo scheer je jouw hoofd:

Zo scheer je jouw borst:

Zo scheer je jouw oksels:

Zo scheer je jouw rug:

Zo scheer je jouw kruis:

Meer weten over bodygroomen of de producten van Gilette? Kijk ook eens op de website van Gilette>>

Share