Moet jij van je partner ook altijd op joùw pappadag een fruitmoment voor je kind inlassen? Gezond en verantwoord bezig zijn? Eigenlijk vind jij ook wel dat je kind minstens één stuk fruit per dag zou moeten eten. Maar ja, er zijn zoveel leukere dingen om te doen met je zoon of dochter: voetballen, treinbanen bouwen, gamen. En laten we wel zijn, niet alle kinderen zijn even dol op fruit. Sta je daar een kiwi te schillen, of nog erger: een sinaasappel, willen ze ‘m niet. Dan is de keuze tussen spelen en gezond doen gauw gemaakt…

Maar dat is allemaal verleden tijd. Vanaf nu is het geen enkel probleem meer
om je partner tevreden te stellen. Nu helemaal, want de Chiquita bananen zijn momenteel verpakt met twee spinners met karakters uit de film Happy Feet 2.

Ben je én gezond bezig én je bent leuke dingen aan het doen samen. Want welke spinner blijft het langste draaien? Erik, de kleine snelle of Atticus, de sterke? En welke kan het hardst? Er zijn in totaal 36 verschillende draaitolletjes. Je kan ze allemaal verzamelen en een mega wedstrijd houden!evreden te stellen. Je geeft de kids een Chiquita banaan! Want niet alleen is een Chiquita banaan minstens zo gezond als een sinaasappel of een kiwi, hij is ook veel leuker.

Tip: vanaf december kan je ook nog sparen voor een spinner arena. Haal je nog meer speelplezier uit je verplichte fruitmoment. Wil je nu al kijken klik dan hier>>

Share