Ben jij het ook zat om met het reizen steeds dat gedoe te hebben van de de autostoeltjes? Dan heb je wel een huurauto geregeld, maar sleep je nou je eigen veilige en voor je kind vertrouwde kinderstoel mee of hoop je daar een autostoeltje te kunnen gebruiken die in redelijke staat is? Je hoeft hier geen discussie meer voor aan te gaan met je vrouw, want er is nu een ideale oplossing hiervoor. Je kan wel je eigen autostoel meenemen zonder dat je hem hoeft te slepen: de Gogo Kidz Travelmate.

Eén van de grote problemen als je gaat reizen, is toch wel het vervoeren van je kind en dat hij lekker zit. Kinderen vinden het vooral prettig om veilig en vertrouwd in hun eigen stoel te zitten en te reizen. Dankzij de Gogo Kidz Travelmate is dat vanaf nu ook in het buitenland mogelijk! Niet alleen voor in het vliegtuig is het onwijs handig, maar ook in treinen en als je bijvoorbeeld van plan bent een auto te huren.

Trouwens… in het vliegtuig mag je hem gewoon mee nemen als handbagage. Ook onwijs handig dus! Het is vooral makkelijk omdat je de hoogte zelf ook aan kunt passen aan de grote van de autostoel. Hij is ook nog is opvouwbaar en neemt weinig ruimt in beslag. Je kunt hem dus overal opbergen.

Ik vraag me eerlijk gezegd af of je dit ding veel zal gebruiken. Maar mocht  je problemen voorzien met het vervoeren van de kinderen tijdens de vakantie en je hebt geen zin om te gaan slepen met de autostoeltjes. Dan is dit zeker een handige oplossing.

Share