Wil jij je kindje veilig en comfortabel laten zwemmen, maar durf je hem niet in die zwembandjes rond te laten spartelen? Dan is de Swimtrainer een uitstekende oplossing. De Swimtrainer wordt namelijk gebruikt voor vroege gewenning in het water en voor het leren van de juiste beenbewegingen. Hij geeft kinderen dus het noodzakelijke gevoel van prestatie en veiligheid in het water tijdens elke fase van hun ontwikkeling. Deze unieke en veilige zwemband is ontworpen voor jonge kinderen. Van baby tot kleuter, voor beginners in het water tot de wat gevorderden.

De Swimtrainer is er in 3 verschillende modellen  :

  • Het rode model: De rode zwemband is vooral voor de hele kleine kindjes die willen leren zwemmen en je kan hem al gebruiken vanaf 3 maanden.
  • Het oranje model: De oranje zwemband is voor kleine kinderen die beginnen met zwemmen of al een beetje kunnen zwemmen met een maximum gewicht van 30 kg.
  • Het gele model:De gele zwemband is echt alleen voor kinderen die echt al redelijk goed kunnen zwemmen; deze is ook te gebruiken voor kinderen met een beperking en heb een maximum gewicht van 36 kg.

Alle 3 de soorten zijn hebben 5 verschillende opblaasbare punten en is gemaakt uit robuust PVC. De opblaasbare schouderbanden en handige klipsluiting zorgen voor een snelle en veilige montage. De Swimtrainer is getest door GS & TÜV, voldoet aan de Australische Standaard” “AS 1900 – 2002 Flotatie” en is ftalaatvrij. De Swimtrainers zijn nu verkrijgbaar via  www.slipperwereld.nl.

Share