Samen gamen met je kind, het is leuk maar het kan nog veel leuker! Er is een nieuwe Kinect Star Wars game voor de Xbox 360. Een game, waarin je je, dankzij de geweldige visuals en motion pictures waant in het universum van Star Wars. Zeker weten, dat jullie hier heel wat spannende uren gaan doorbrengen. Je zit niet passief te gamen op de bank maar je gebruikt je lichaam actief om te strijden als een echte Jedi!

Belevingen
In de game vind je vijf “gameplay” belevingen. In iedere beleving oefen je nieuwe vaardigheden. Jullie leren omgaan met eenLightsaber, gaan racen op verschillende planeten met een gepersonaliseerde pod en je vecht door middel van natuurlijke lichaamsbewegingen tegen vijanden als Droids en Stormtroopers. Ben je aan een pauze toe, dan ga je naar de Galactic Dance off, waarin je je beste moves laat zien in een battle tegen Darth Vader of in “Solo Style”. Kortom, een game met veel variatie!

Samen spelen
Je kind kan de “Force” met vrienden delen door co-op, competitieve en duel modes. Een tweede speler kan gelijk meedoen met de Jedi actie. Samen strijden met je kind als een echte Jedi? Check de Kinect Star Wars game>>

De game is volledig in het  Nederlands en kost €49,99.

Share