De Bananen Unie heeft een nieuwe rage bedacht op het gebied van ‘Hoe neem ik mijn banaan mee naar school?’ Wil jij jouw kind liever een gezonde snack mee geven naar school? Dan zoek je natuurlijk ook een leuke manier om het u kind mee te geven! Daar is de Bananendrager voor ontworpen.

Met de Bananen Drager zijn uw kinderen het voorbeeld voor alle kinderen op het schoolplein. De leuke, stoere en opvallende Bananen Dragers worden dé trend van deze zomer en promoten de gezonde levensstijl van kinderen.

De Bananen Drager is er in 3 verschillende soorten, je heb de Bananentas voor meiden, de kleurige gevormde tas, waarin ze hun banaan op stijlvolle manier kunnen vervoeren. De Bananenholster is voor de jongens, het is een met met een holster om de banaan in te vervoeren op een stoere manier. En als je 2 bananen mee wilt nemen dan is daar de Bananenpyjama voor bedacht.

Share