Elk jaar gebeurt het opnieuw, ongelukken met kinderen bij de trap… Dat is de reden dat Jippie de nieuwe traphekjes is gaan ontwikkelen.

Ken je die traphekjes van tegenwoordig? Ze zeggen allemaal gebruik te maken van het Autoclose systeem maar in werkelijkheid werkt dit helemaal niet zo als het hoort te werken. De hekjes geven je de indruk dat ze “dicht” vallen door terug te zwiepen maar eigenlijk tikken ze tegen het slot aan in plaats van dat ze in het slot vallen.

Om dit te voorkomen heeft Jippie een nieuwe lijn traphekken ontwikkeld met een autoclose systeem dat zijn naam wél eer aan doet. Deze verbeterde traphekken maken namelijk gebruik van magneten waardoor je verzekerd bent dat het deurtje in het slot valt. Ook leuk om te weten is dat Jippie deze hekjes verkoopt in allerlei verschillende soorten, maten en modellen.

Wilt u meer over deze traphekken weten? Bezoek dan de website van Jippie.

Share