De echte Mannenbeurs

Iedereen kent natuurlijk de jaarlijkse Huishoudbeurs en vanaf dit jaar wordt de eerste Echte Mannenbeurs gehouden. De grootste reden is denk ik, omdat er iets voor mannen ontbrak..

De huishoudbeurs is een beurs waar de meeste klanten vrouwen zullen zijn, maar ze wel hun man hebben meegesleept voor bijvoorbeeld als pakezel te dienen. Op de Echte Mannenbeurs wordt van alles aangeboden, maar vooral de interesses en de lievelingsproducten van de man. Het gaat van auto’s tot games en van gadgets tot sport en natuurlijk het bier en voetbal niet te vergeten.

Ook zijn er allemaal activiteiten te doen en worden er workshops gegeven. Denk bijvoorbeeld aan een voetbaltoernooitje, computertraining en datings tips. En natuurlijk zijn er ook veel Beursaanbiedingen en er zijn vele prijzen te winnen.

De Echte Mannen beurs zal plaatsvinden op 2 en 3 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Dé plek waar je als man op dat moment zou moet zijn. Voor meer informatie, competitie inschrijvingen en kaartverkoop op www.echtemannenbeurs.nl

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Een perfect gestyled lichaam?
Johnny Test terug op de buis
Share