Nu dat de zomer nadert zal heel Nederland langzaam veranderen in een oranje vlekje op de wereldbol. Om deze Oranjegekte nog even een extra boost te geven, werkt Lion hier natuurlijk ook aan mee. Zij hebben namelijk een nieuwe soort Lion op de markt gebracht. De Lion Peanuts. Dit is de Lion zoals we deze gewent zijn, maar dan net iets anders. Hij bevat namelijk een extra ingrediënt: pinda’s. Door de pinda’s aan het product toe te voegen is de Lion nu nóg krachtiger. Een lekker tussendoortje voor de enthousiaste Oranjesupporters die wel een extra beetje energie kunnen gebruiken om nog harder te kunnen brullen.

De pinda’s zorgen samen met de chocolade, wafel, karamel en rice crisps voor een intense smaak en een unieke bite. En alsof dat niet genoeg is, zorgt ook de verpakking nog eens voor een extra Oranjegevoel. De verpakking van de Lion Peanuts is namelijk knal oranje. Om over de Nederlandse vlag nog maar niks te zeggen!

Genieten is natuurlijk goed. Maar met chocolade is het wel oppassen. Chocolade past eigenlijk erg goed in een gezonde levensstijl. Alleen is er natuurlijk wel een grens. Het is goed om bijvoorbeeld je eten met iemand te kunnen delen zodat je kleinere porties binnen krijgt per keer. Daarom is de nieuwe Lion Peanut nu verpakt per 2. Leuk om te delen met je mede-supporters!

Wist je dat?!..

– De moderne vorm van voetbal in Engeland is ontstaan?
– Van de in totaal 14 EK-voetbaltoernooien Oranje dit jaar voor de dertiende keer deelneemt?
– Het eerste EK-voetbaltoernooi in 1960 in Frankrijk was?
– Het EK dit jaar door Polen en Oekraïne wordt georganiseerd?
– Nederland dit jaar op 9 juni haar eerste wedstrijd speelt tegen Denemarken?
– Nederland in poule B zit met Duitsland, Denemarken en Portugal en dat deze poule als de zwaarste poule van dit EK  wordt gezien?
– Het Oranje-elftal al sinds 1907 in het oranje speelt?
– Nederland in 1988 het EK voor de eerste -en enige- keer won?
– De eerste officiële vlag van Nederland, die in 1597 werd aangenomen, bestond uit de kleuren oranje, wit en blauw?
– Het koningshuis ‘van Oranje Nassau’ wordt genoemd, omdat prins Willem van Nassau in 1544 vorstendom Orange erfde van zijn oom?
– De pinda geen noot is maar een peulvrucht?
– Een voetbalspeler per wedstrijd gemiddeld wel 11 tot 13 km rent?
– Deze LION Peanut (2×154 kcal) een voetballer 37 minuten van de bank houdt?

Share