Vaderdag in het Zuiderzeemuseum

Voor maar een kleine vergoeding kan jij al een mooi, uniek Vaderdagcadeau maken voor je allerliefste papa. Denk hierbij aan een oranje beker of tegeltje met het sjabloon van een voetbal of leeuw. Zeker nu het EK bezig is, zal jouw papa dit te gek vinden!

Dit kan allemaal bij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. En dit is nog niet alles. Op Vaderdag krijgen alle vaders namelijk ook nog eens gratis toegang tot het museum! Zij bieden vele activiteiten voor het hele gezin, dus is er altijd iets te doen. Je wordt namelijk getrakteerd op een waterpretplattegrond en je kunt je verkleden als echte bewoner uit Volendam en Marken uit het jaar 1900. Ook kun je leren met een kroontjespen te schrijven, luisteren naar spannende Zuiderzeeverhalen en een klompenbootje bouwen.

Kom dus snel een kijkje nemen in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen!

Redactie (721 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Cheepa.nl: voor kinderen én voor vaders
Dolfje Weerwolfje op DVD
Share