Dat is pech..
Op het vliegveld lijkt die ontspannen zonvakantie heel ver weg of erger die zakenreis wel heel erg lang te gaan duren. Vermoeide kinderen die moeten plassen, mensen die tegen je aan duwen in hun haast. Net als je denkt dat het niet erger kan worden, sta je bij de bagageband waarop je bagage niet te vinden is. Dag zakenreis en dan dag zorgelose vakantie.

Gevonden voorwerpen
Bagage raakt het meest zoek tijdens drukke periodes als zomervakanties en wanneer er een verbinding met een ander vliegtuig moet worden gemaakt. De streepjes code op het papieren routelabel aan jouw koffer raakt makkelijk beschadigd. Voor je het weet kan niemand meer achterhalen van wie de koffer is en waar deze naartoe gestuurd dient te worden. De kans is groot dat je spullen bij de gevonden voorwerpen terechtkomen.

Trace Me Bagagelabel
Wil je de zekerheid dat je zoekgeraakte bagage tijdens je trip altijd weer bij je terechtkomt? Het Trace Me Bagagelabel verzekert je van een snel weerzien met je koffers. De TM Bagagelabel is handig in gebruik. Het heeft een formaat van een credit card. Je schaft er eenvoudigweg een aan en je registreert jezelf door een account aan te maken op de Trace Me website.

Wanneer je bagage op een andere bestemming wordt gevonden,  ontvang jij een email & een (gratis) SMS bericht met de locatie van jouw koffer

Gelukkig weerzien
De luchtvaartmaatschappij is wettelijk verplicht om je bagage, wanneer deze is teruggevonden, zo snel mogelijk naar je terug te sturen. Voor je het weet, lig jij heerlijk met je zwembroek in het zwembad of ben je netjes in pak tijdens een vergadering.

 

Share