Heerlijk, op vakantie met de kinderen. Lekker rollen door het zand, of op z’n Nederlands: In het natte gras. Hele dagen spelletjes spelen, zwemmen en natuurlijk elke avond vakantievoedsel eten. Op vakantie met de kinderen, kan dan ook een hele leuke periode zijn. Maar dit is niet altijd het geval. Zonder goede voorbereiding kan dit namelijk ook wel uitlopen in een vreselijke week. Ga daarom goed voorbereid op pad, met de vakantieartikelen van de V&D!

vd tv 1Al die kleren, als die kleren. Hoe krijg je dat nou weer mee van huis naar het vakantieadres? Zo iets doe je natuurlijk met een Samsonite koffer! In deze koffer, die natuurlijk te verkrijgen is bij V&D, past namelijk –bijna- alles wat jij je kunt bedenken. Niet alleen past er aan drie weken lang kleding in, ook luiers, speelgoed, knuffels en natuurlijk de zwemkleren passen hier in. Natuurlijk is het ook goed om te weten dat dit de sterkste koffer ooit is! Zo weet je zeker dat al de spullen die er in zitten, veilig het vakantieverblijf bereiken.

Maar nou zijn jullie daar en is het tijd voor het eerste uitstapje naar de plaatselijke dierentuin. Meestal ben je dan een hele dag weg, maar om nou de hele dag door duur voedsel te gaan kopen in de dierentuin, is ook niet echt een goed plan. Maar die ruime en onverwoestbare Samsonite koffer meenemen, is natuurlijk ook geen optie. De V&D heeft hier natuurlijk een oplossing voor! Met de reistassen die daar verkrijgbaar zijn, neem je alles gemakkelijk mee en kom je onderweg nooit meer iets tekort. En goede tassen zijn het zeken. Zo kun je al een hele dag comfortabel lopen met een Eastpak, een tas van Oilily of natuurlijk een van de trendy tassen van SOHO.

Maar we zijn er nog niet. Ook voor de kleinere uitjes van een paar uur, bijvoorbeeld naar het zwembad, heeft V&D de perfecte tassen. Zo kun je gemakkelijke en paas uurtjes weg met een comfortabele schoudertas om je schouder. En denk nou niet, ‘Goh, schoudertassen, die zijn vast alleen voor vrouwen’, want bij V&D bieden ze een ruim assortiment van deze tassen aan. Trendy, comfortabel, voor mannen én vrouwen. En daarbij zijn alle tassen en koffers ook nog eens goed betaalbaar, voor iedereen!

Share