Top 10 van “foute cadeaus”

Screenshot 2014-12-30 at 18.46.29Beste Trotse Vaders, de dagen van cadeautjes geven en ontvangen zijn weer achter de rug. Hopelijk zijn jullie er in geslaagd, wanneer jullie aan cadeaus-geven hebben gedaan, om je partner en/of kinderen te verrassen. En nog meer hopen we natuurlijk dat het een aangename verrassing was 😉

MasterCard heeft een onderzoek laten uitvoeren naar de 10 foutste cadeaus voor onder de kerstboom. Mocht je het gevoel hebben dat één van je cadeaus niet helemaal in de smaak viel, check dan even onderstaand lijstje en geef volgend jaar geen goudvis meer!

De 10 foutste cadeaus voor onder de kerstboom:
Screenshot 2014-12-30 at 18.44.061. Goudvis 63%
2. Stofzuiger 43%
3. Beddegoed 34%
4. Voeding 33 %
5. Broodrooster 32%
6. Schenking aan een goed doel 28%
7. Keukengerei 26%
8. Schrijfgerei 23%
9. Contact geld 22%
10. Wellness arrangement 17%

Wanneer doe je het dan wel goed (volgens het onderzoek dan….)
Nederlanders vinden een persoonlijk cadeau veel belangrijker dan de geldwaarde ervan. Dat blijkt uit onderzoek van MasterCard. Slechts 1% van de ondervraagden gaf toe dat een duur prijskaartje een rol speelt in de waardering van een cadeau.

Nederlanders vinden het belangrijker dat een cadeau persoonlijk is (74%), dat het precies is wat we wilden (66%), of dat het juist onverwacht is (59%). Ook vindt 43% het belangrijk dat de gever het cadeau met aandacht heeft uitgezocht. Overigens…. Op de absolute eerste plek staan juwelen.

Desktopcomputer verliest steeds meer terrein
Trotse Vader Simon Cowell toont zoontje
Share