Living Dinosaurs: stoere tentoonstelling voor vaders en kinderen

Review of: Living Dinosaurs
Expo:
One-Go Events (Benelux)
Version:
Nederlandse
Price:
€15 volwassen; €9 kinderen

Reviewed by:
Rating:
5
On 25 mei 2014
Last modified:9 juni 2014

Summary:

Leuke, compacte, informatieve expositie over dinosaurussen in de indrukwekkende omgeving van het oude Rotterdamse postkantoor aan de Coolsingel. Goed verzorgt. Met 3D films en (extra betalen) workshops voor kinderen over de prehistorie.

expo living dinosaurs voorbeeldDenk je nog na rond het weekend van Hemelsvaartdag / Pinksteren ergens met je kinderen naar toe te gaan, dan heb ik voor mijn mede-vaders een mooie suggestie: met je kinderen (vanaf 6 jaar; de tentoongestelde dinosaurussen zijn ERG groot!) naar de stoere dinosaurus tentoonstelling “living dinosaurs” in het oude postkantoor van Rotterdam aan de Coolsingel.

De tentoonstelling loopt nog tot 15 juni 2014. Dus wees er nog snel bij!

‘Living’ kan je bijna letterlijk opvatten omdat er een 20-tal op ware grootte dinosaurussen zijn opgesteld, waarvan de meeste ‘levensecht’ bewegen en geluid maken. Deze modellen zijn een product van de Walt Disney studio’s en dus echt prachtig gemaakt. Indrukwekkend en informatief.

expo living dinosaurs workshopNaast de tentoongestelde modellen zijn er prehistorische workshops, een hal waar de evolutie wordt getoond met veel mooie fossielen, en een 3D film.

Kortom de moeite waard en bijzonder; en niet alleen zullen de kinderen er van genieten maar ook voor jou, als vader,  zal hier nog veel te leren zijn.

Meer over ons gezinsbezoek aan deze waardevolle tentoonstelling zie artikel op trotsemoeders.nl.

Affiche Expo living dinosaurs

Leuke, compacte, informatieve expositie over dinosaurussen in de indrukwekkende omgeving van het oude Rotterdamse postkantoor aan de Coolsingel. Goed verzorgt. Met 3D films en (extra betalen) workshops voor kinderen over de prehistorie.

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Bobbi gaat voetballen
Welke informatie zoeken mannen op internet wanneer hun vrouw zwanger is?
Share