expo living dinosaurs voorbeeldDenk je nog na rond het weekend van Hemelsvaartdag / Pinksteren ergens met je kinderen naar toe te gaan, dan heb ik voor mijn mede-vaders een mooie suggestie: met je kinderen (vanaf 6 jaar; de tentoongestelde dinosaurussen zijn ERG groot!) naar de stoere dinosaurus tentoonstelling “living dinosaurs” in het oude postkantoor van Rotterdam aan de Coolsingel.

De tentoonstelling loopt nog tot 15 juni 2014. Dus wees er nog snel bij!

‘Living’ kan je bijna letterlijk opvatten omdat er een 20-tal op ware grootte dinosaurussen zijn opgesteld, waarvan de meeste ‘levensecht’ bewegen en geluid maken. Deze modellen zijn een product van de Walt Disney studio’s en dus echt prachtig gemaakt. Indrukwekkend en informatief.

expo living dinosaurs workshopNaast de tentoongestelde modellen zijn er prehistorische workshops, een hal waar de evolutie wordt getoond met veel mooie fossielen, en een 3D film.

Kortom de moeite waard en bijzonder; en niet alleen zullen de kinderen er van genieten maar ook voor jou, als vader,  zal hier nog veel te leren zijn.

Meer over ons gezinsbezoek aan deze waardevolle tentoonstelling zie artikel op trotsemoeders.nl.

Affiche Expo living dinosaurs

Share