Sprong in het Heelal – hoorspel

cover-sprong-heelal-hoorspelSprong in het heelal 4: De terugkeer van Mars is een hoorspel gebaseerd op de originele hoorspelen van Charles Chilton. Met een gastrol voor André Kuipers!

Wil je je kinderen eens laten horen hoe een echt hoorspel “vroeger” op de radio klonk? Dan is dit luisterboek een leuk idee. Lekker samen in de auto, op een langere autorit, luisteren naar een verhaal wat zich afspeelt in de ruimte. Pure nostalgie! Voor meer informatie, klik <hier> voor onze recensie van Sprong in het Heelal, De terugkeer van Mars.

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Vaders bij Everybody Dance Now
Bobbi gaat voetballen
Share