Video van de Week (week 23 – 2 juni2014)

Muziek maken geeft veel voldoening, rust en plezier. Binnen het gezin muziek maken kan heel veel vreugde geven. Maar als je als vader samen met je zoon muziek kan maken is het vaak ontroerend. Zo ook deze video van gitaar spelende vader met prachtig zingende zoon. Moment van genieten.

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Atlassen tentoonstelling in het Scheepvaart museum: voor vaders met leergierige kinderen
The Cream Team
Share