Screenshot 2014-05-27 at 07.26.20Er is onderzoek gedaan in 20 verschillende landen door een data-analyst van Google naar welke informatie vrouwen op zoek gaan wanneer ze zwanger zijn. En daar blijken nogal wat verschillen in te zitten wanneer naar de diverse landen gekeken wordt.

Seks en zwangerschap en ook informatie over eten tijdens de zwangerschap wordt veel gezocht, maar ook hele andere dingen. Klik <hier> voor ons artikel over wat vrouwen willen weten.

Mannen zitten ook met vragen wanneer hun vrouw zwanger is. Uit de zoektermen die Google heeft geanalyseerd blijkt dat mannen in de Verenigde Staten naarstig op zoek gaan naar algemene informatie wanneer hun vrouw zwanger is en zij stellen vragen als “ “my wife is pregnant now what” en “my wife is pregnant what do I do.”

In Nederland zie je onderstaande zoekcombinaties verschijnen wanneer je intypt “mijn vrouw is zwanger en…”

Screenshot 2014-05-27 at 07.54.52

In Mexico zijn de vragen wat meer specifiek en romantisch van aard. Er wordt gezocht in Google naar “liefdeswoordjes voor mijn zwangere vrouw” en “gedichten voor mijn zwangere vrouw”.

In enkele landen, zoals India, zijn wel erg opvallende zoekopdrachten in de statistieken terug te vinden. Zowel wanneer men zoekt naar “mijn man wil….” of de combinatie “hoe moet ik….. mijn man”, komt bovenin de zoekresultaten de meest gestelde combinatie: “hoe moet ik mijn man borstvoeding geven” en “mijn man wil dat ik hem borstvoeding geeft”. Dat is een groot verschil met de meest gestelde vragen in die woordcombinaties in de Verenigde Staten. Daar wordt door vrouwen vooral gevraagd naar “mijn man wil me delen” en “mijn man wil een vrouw zijn”. Tja… wat hormonen allemaal niet doen!

Meer lezen? Klik dan hier >>>>

Share