Penny Dreadfull: samen griezelen met een nieuwe Netflix serie

Tijdens een avond voor Nederlandse leden van het StreamTeam van Netflix, mochten een aantal dames naar de eerste aflevering van Penny Dreadful kijken. 

Screenshot 2014-09-20 at 10.10.21

Waar we, in een gehuurde en sfeervolle zitkamer, die donker gemaakt was en waar enkele kaarsen brandden, ons verwachtingsvol in de zachte kussens nestelden, met nog geen enkel idee waar de serie over ging (het was ruim voor de Netflix première op 13 september), waren na ongeveer 5 minuten de eerste aanwezige dames al naar beneden vertrokken.

Screenshot 2014-09-20 at 10.10.44

Na tien minuten zat ik samen met één ander StreamTeam lid nog te kijken. Ik houd niet van horror, maar vond het juist leuk om een keer iets van dit genre te zien. De andere blogger was heel erg enthousiast over deze serie.

Uiteindelijk hebben we toch de gezelligheid van de wijn en hapje en vooral het gezelschap beneden opgezocht, wetende dat het eerste seizoen van de psychologische thriller / horrorserie integraal beschikbaar zou komen op Netflix. Het tweede seizoen volgt volgend jaar.

Screenshot 2014-09-20 at 10.11.03

Voor alle Trotse Vaders die deze blog lezen: ga er eens samen met je partner lekker voor zitten. Het is een prachtig gemaakte serie, en je kunt er vrijwel zeker van zijn dat je partner steeds dichter bij je komt zitten 😉

Hieronder een trailer van Penny Dreadful:

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Weidevogels in beeld
Het verschil tussen mannen en vrouwen
Share