Screenshot 2014-10-10 at 20.51.11LazyTown is een populaire kinderserie die te zien is op de televisiezender Boomerang. Deze serie zorgt er voor dat kinderen gezonder gaan eten en meer gaan bewegen.

Lazy Town is een vrolijke combinatie van live-action beelden en poppenspel, wat ervoor zorgt dat kinderen op een effectieve manier worden bereikt. Lazy Town is een fenomeen over de hele wereld waarbij zelfs Michelle Obama zich voor in zet.

Screenshot 2014-10-10 at 20.51.29Alles is anders in LazyTown. Stephanie is een optimistisch meisje met felroze haar. Ze komt in LazyTown wonen en ontmoet er een gekke mix van bewoners, waaronder de meest luie superschurk ter wereld, Robbie Rotten.

De burgers van Lazy Town leren hoe belangrijk het is om goed te eten en te bewegen van de ultra-sportieve sportheld Sportacus. Screenshot 2014-10-10 at 20.51.45Sportacus moet de kwade plannen van Robbie Rotten stoppen, de burgemeester van Lazy Town, die een hekel heeft aan lichamelijke activiteiten en andere gezonde dingen.

20 oktober 2014 gaan de nieuwe afleveringen van LazyTown van start, ze zullen dan elke schooldag te zien zijn om 16.30 uur op Boomerang.

Wil je tips over beter bewegen voor je kind(eren), of een trainingsschema om samen een work-out te doen, bekijk dan dit artikel inclusief korte video’s >>>>

Share