Ontdek de fascinerende wereld van de Touch ’n Go Racers en race de gehele woonkamer door, samen met jouw favoriete wagen. Screenshot 2014-11-19 at 07.36.05Of je verzamelt ze gewoon allemaal! Deze speciale wagens komen in beweging op teken van jouw aanraking, plezier gegarandeerd!

IMG_9475De Touch ’n Go Racers zijn o.a. verkrijgbaar als:

– Zwart, Politiewagen
– Rood, pick-up truck
– Groen, sportwagen

Recensie

IMG_9480Hoewel wij een zoon hebben die absolute auto fan is en daar vooral mee speelt, dachten we bij deze auto meteen aan onze dochter. Enerzijds is onze zoon van 5 wat aan de grote kant voor dit speelgoed (2+) al dacht hij daar zelf heel anders over toen zijn zusje deze gave auto kreeg, anderzijds is dit ook niet perse een echte ‘jongens-auto’ voor zover je dit verschil kunt maken natuurlijk. IMG_9478

Misschien komt het ook door de vrolijke foto op de verpakking van een jongen en een meisje die beiden met hun eigen ‘touch ‘n’ go racer aan het samen spelen zijn maar het is ook omdat hij zoveel leuke knopjes heeft. En waar onze zoon de lol wel ziet van rondjes rijden met een eenvoudige auto die verder niets kan, is onze dochter wel gecharmeerd van dit soort effect knopjes.

IMG_9477Zo kan deze leuke auto starten, en dan staat hij stationair te draaien, je kan hem gas laten geven en vervolgens weg laten scheuren. Allemaal met eenvoudig aanraken op verschillende plaatsen. En uiteraard kan hij toeteren. Wat een fijne bijkomstigheid is, is dat de bijbehorende geluiden niet eeuwig doorgaan. Voor de omgeving ook wel prettig.

FullSizeRenderDe auto maakt behoorlijk vaart, al moet hij op laminaat wel even grip vinden, maar dan legt hij vervolgens heel wat meters af. Leuk is dat je verschillende soorten auto’s hebt van deze lijn, dus kan je de raceauto nog mooi aanvullen met bijvoorbeeld een politie exemplaar. En onze dochter is blij. Tussen al die auto’s van haar broer staat nu die enige echte auto van háár!

Share