In een gezin met jonge kinderen, ontkom je er als Trotse Vader niet aan om mee te gaan naar films en theatervoorstellingen die niet voor jouw leeftijd zijn gemaakt. disney-on-ice-trotse-vadersGelukkig vindt mijn vrouw dit wel altijd leuk en neemt zij dit soort uitjes meestal voor haar rekening, maar gisteren “mocht” ik ook mee. We hadden kaartjes voor Disney On Ice presents Magical Ice Festival in Jaarbeurs Utrecht. en mijn vrouw had me er van overtuigd dat dit echt een uitje was voor het hele gezin….

Voorbereid op een paar trage uren, op een ongemakkelijke stoel, ging ik met mijn overenthousiaste vrouw en kinderen naar Utrecht. En daar vielen de stoelen in ieder geval mee… Ook leuk was om kennis te maken met de mensen die via TrotseVaders.nl kaartjes hadden gewonnen en naast ons zaten!

FAB FOUR

De show begon precies op tijd en ook vooraf was er al genoeg te zien, dus ik had geen spijt dat we extra vroeg waren gegaan. De show begon met de iconen van Disney: Mickey en Minnie Mouse. Later kwamen er Donald Duck en mijn held Goofy nog bij. Zij kondigden eigenlijk steeds de anderen aan.

MINNIE  MICKEY  DONALD

Doordat alle Disney films bij ons gemiddeld 700 keer bekeken worden, kende ik de meeste karakters uit de film. Tijdens deze show kwamen er 4 Disney sprookjes voorbij: De kleine zeemeermin, Rapunzel, Belle en het Beest en Frozen.

SEBASTIAN BE OUR GUEST

Toen bij Rapunzel het paard (die vind ik in de film ook briljant) mee kwam schaatsen, was ik verkocht. Ik zat er niet alleen meer voor mijn gezin, ik begon zelf ook te genieten. Disney On Ice presents Magical Ice Festival zat zo perfect in elkaar en was ook gewoon qua schaatsprestaties zo mooi om te zien, dat je vanzelf meegezogen wordt.

RAPUNZEL & FLYNN

Mijn mooiste momenten uit de voorstelling waren, behalve Goofy en het paard, de momenten uit Frozen. Met name het rendier (volgens mij heet hij Sven) en sneeuwpop Olaf waren erg grappig. En de schaatsende prinses op de muziek “Laat het gaan” was indrukwekkend.

Kortom: denk niet als Trotse Vader dat je alleen maar voor je gezin naar Disney On Ice presents Magical Ice Festival gaat, je zult er zelf ook enorm van genieten!

FROZEN - ELSA

Enkele praktische tips voor andere Trotse Vaders die nog naar Disney On Ice presents Magical Ice Festival gaan:

  • Probeer er een uur voor aanvang van de show te zijn, dan zijn er nog nauwelijks rijen;
  • Probeer met de trein te komen, Jaarbeurs Utrecht is op (ruime) loopafstand van treinstation Utrecht CS;
  • Kom je toch met de auto, houd er dan rekening mee dat de parkeerplaatsen van de Jaarbeurs slecht staan aangegeven. Er zijn ook wegwerkzaamheden, dus zoek vooraf goed uit hoe je moet rijden!
  • Wil je dichtbij parkeren, ga dan naar P3 of P4;
  • Koop vooraf online een parkeerkaart (kan niet meer op de dag zelf), dat is iets goedkoper.

FROZEN - OLAF & ANNA k

Foto’s: (c) Feld Entertainment, (c) Disney

Voor het verslag van de Trotse Moeder van onze kinderen, klik je hier >>>>

Share