Screenshot 2014-12-17 at 14.00.53Het Noorderlicht spreekt enorm tot de verbeelding. Ik hoop dat ik het zelf ooit een keer kan aanschouwen, het lijkt me zo prachtig en zo onvergetelijk…. Screenshot 2014-12-17 at 14.20.25In Nederland is die kans echter klein, maar een nieuw gelanceerde webshop: NorthernLightShop heeft wel allerlei mooie producten waarmee je iets van de sfeer en pracht van het Noorderlicht in huis kunt halen.

Wij kregen ter recensie de “Candle cover trees (a candle in a wine glass)” toegestuurd. Een pakje waarin een kunststof, brandveilige cover zit, die je zelf in de juiste maat moet vormen.

Screenshot 2014-12-17 at 14.20.46

Ik heb het idee dat ik dat niet op de manier heb gedaan zoals het bedoeld was, omdat de tabjes nog goed zichtbaar waren.Screenshot 2014-12-17 at 14.21.07

Wanneer je het gevouwen kapje op een wijnglas plaatst, met de ‘naad’ aan de achterkant, zie je daar gelukkig niets meer van.

Na het aansteken van een waxinelichtje in het wijnglas en het er overheen plaatsen van de cover, zie je een prachtig tafereel in de echte “Noorderlicht-kleuren”. Screenshot 2014-12-17 at 14.19.59

Zelf vindt ik het spannend om een echte kaars te gebruiken, volgens mij zijn onze wijnglazen niet bestand tegen deze warmte, maar ik had geen LED-lampjes bij de hand. Na de foto’s heb ik de kaars dus snel uitgeblazen en LED-lampjes op de boodschappenlijst gezet, want het ziet er wel gezellig uit zo!

Deze Noorderlicht-wijnglascover kun je hier bestellen >>>>

Share