Stoere, stevige jongensschoenen van Braqeez

Screenshot 2014-12-16 at 21.20.27Wanneer je oudste zoon “al” 10 jaar is, kun je natuurlijk niet meer wegkomen met Spiderman schoenen, of met andere schoenen waarbij meteen gezegd wordt: “mamaaa, dat zijn KINDER-schoenen!!

Maar ja, er zullen toch nieuwe, goede schoenen gekocht moeten worden, want hoewel mijn zoon zich al heel groot voelt (en dat natuurlijk ook is), is hij nog steeds in de groei en hebben zijn voeten goede ondersteuning nodig. En hoewel mijn zoon zich al heel groot voelt (en dat natuurlijk ook is), speelt hij gelukkig nog graag met LEGO of ander speelgoed op de grond en wil hij ook nog steeds in bomen klimmen of met onze hond spelen.

BRQ-schoenen-trotse-vader-2

Schoenen zoeken dus, die wel voor kinderen zijn, maar dat niet te veel uitstralen….. Gelukkig begrijpen ze Braqeez precies wat ik daarmee bedoel en ben ik al vrij snel geslaagd voor mijn oudste zoon. Schoenen van zeer goede kwaliteit, in een “echte mannenkleur” en met een stoere uitstraling. En ze zitten nog lekker ook!

BRQ-schoenen-trotse-vader-1

Even nog paniek, want het zijn ‘veterschoenen’, tot hij ziet dat er een rits aan de zijkant zit waarmee hij eenvoudig en vooral snel aan en uit kan doen. Laat de winter maar komen voor deze grote jongen!

Deze, en andere mooie schoenen kun je op de website van Braqeez bekijken, klik hier om daar direct heen te gaan >>>>

Voor mijn 8-jarige tweeling is de keuze op winterschoenen / laarsjes van Twins & Trackstyle gevallen. Lees <hier> waarom en kijk vooral naar de foto’s waarop je kunt zien dat kinderen met deze schoenen prima kunnen klimmen….. Klik hier voor de recensie van Twins & Trackstyle >>>>

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Van Dale Woord van het Jaar 2014 bekend gemaakt
Ideeën voor Kersthapjes
Share