Vogel’s Universal-Car-Mount voor al uw passagiers tablets in de auto

Voor Tablets inclusief iPads:
Vogel's
Version:
TMS1020
Price:
69,90

Reviewed by:
Rating:
5
On 8 december 2014
Last modified:23 december 2014

Summary:

Degelijk en eenvoudig te monteren Tablet steun voor de auto. Beste keus.

Vogels universal Car PackWie kent niet het merk Vogel’s. Zo lang we de televisie e.d. aan de muur willen kunnen ophangen zijn hun producten niet te missen. Nu willen sommige mensen ook hun tablets “ophangen” en daar heeft Vogel’s uiteraard ook producten voor.

Nieuw is een universele montage set voor het bevestigen aan de hoofdsteunen, geschikt voor bijna alle soorten tablets: snel en eenvoudig te bevestigen en van een ongekende degelijkheid.

Vogels car pack holderWelke Trotse Vader herkent niet het probleem: je kinderen willen tijdens het autorijden hun tablet mee. Goed, moet kunnen.

Maar dan gaan de devices slingeren door de auto, liggen op de grond als ze in slaap vallen. Kortom: hoe leer je kinderen op te passen op die tablets in de auto.

We weten de oplossing, bevestigen voor hun zitplaats in de rug van de stoel voor hen. Die steunen zijn er volop maar kenmerken zich ook vaak door goedkope prutserigheid. Als je een degelijke en gemakkelijke Car Mount voor de Tablets van je kinderen zoekt: Vogel’s Universal Car Pack.

vogels tablet Wall MountHet is niet de goedkoopste maar dan heb je wel een eenvoudig en snel te monteren en zeer degelijke tablet steun voor in de auto, met als belangrijke eigenschap dat het eenvoudig is te draaien in horizontale of verticale stand en als de autorit over is eenvoudig even snel te verwijderen en weer mee te nemen.

Vogels car mount klik klakDe set van Vogels TMS 1020 bestaat uit een steun die je met één klik uit elkaar haalt, en om de hoofdsteunbevestiging vastzet en een aparte houder, waar de meeste maten devices (van 7 tot 12 inch) en de meeste vormen tablets goed in zijn vast te klemmen.

De steun is overigens binnen ook dan eenvoudig vast te klikken aan een muurbevestiging of draaibare muurbevestiging. Lekker voor in de keuken of een centrale plek in  het huis.

Vogels car mount fixed

vofgels car mount draaienKortom mijn dochter was heel blij met de oplossing voor haar tablet in de auto!

Bekijk op bol.comBij Bol is alleen de iPad versie beschikbaar; hier een verwijzing naar het juiste product <klik hier>

 

Op de website Vogels-Mounting.com vindt je alle soorten houders voor tablets, klik hier >>>>

Vogels car mount vertical

Degelijk en eenvoudig te monteren Tablet steun voor de auto. Beste keus.

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Kevin Spacey over televisie in het huidige tijdperk
DVD Tom & Jerry – The Lost Dragon
Share