avontureneiland-mysterie-verdwenen-meesterwerk-trotse-vadersHet mysterie van het Verdwenen Meesterwerk is het vierde deel in de superspannende detectiveserie Avontureneiland. Scott, Jack en Emily duiken opnieuw in een mysterie als er bij de buren is ingebroken. Vreemd genoeg lijkt het slachtoffer niet te willen dat de dieven gepakt worden.

Zou de diefstal misschien iets te maken kunnen hebben met een ouder misdrijf? Langzaam maar zeker komen de vrienden terecht in een web van chantage, fraude en een internationale kunstroof.

Screenshot 2014-12-11 at 20.23.26Recensie

Dit nieuwe deel uit de serie ‘Avontureneiland’ is het eerste wat we ter recensie aangeboden krijgen. Gelukkig is het helemaal los van de andere delen te lezen en mijn oudste zoon (10) begint er direct aan.

Hij had even moeite om er in te komen. Dit is voor hem de eerste keer dat hij een ‘detective’ leest en hij moet even wennen. Dat ligt echter niet aan het verhaal of aan de schrijfstijl, want wanneer hij eenmaal echt “in” het boek zit, wil hij het niet meer neerleggen.

Screenshot 2014-12-11 at 20.22.33

Hier zijn eigen recensie van “Het Mysterie van het Verdwenen Meesterwerk“:

Ik vind dit boek erg leuk, spannend ook. Er zit ook veel humor in. Wat de hoofdpersonen zeggen en doen is af en toe erg grappig. Het allerspannendste stuk vond ik het slot. Ze moesten een doek van een schilderij verwisselen met het echte en de boeven kwamen er aan. Gelukkig liep het allemaal goed af. Ik wil heel graag ook de andere boeken uit deze serie lezen!

Het mysterie van het Verdwenen Meesterwerk – Helen Moss
Bekijk op bol.comVierde deel uit de reeks “Avontureneiland”
Hardcover, 8+, 183 pagina’s, uitgeverij Kluitman
Bestel dit boek hier >>>>

Screenshot 2014-12-11 at 20.22.49

Share