Screenshot 2015-04-11 at 11.22.08“Wanneer een mysterieuze en krachtige vortex plotseling verschijnt in verschillende LEGO werelden, worden diverse karakters van DC Comics, The Lord of the Rings en The LEGO Movie weggevaagd. Om hun vrienden te redden, springen Batman, Gandalf en Wyldstyle dapper in de vortex en moeten ze vechten om de ‘LEGO mensheid’ te redden.”

lego-dimensions-wb

In deze game, die uitgegeven gaat worden door Warner Bros en ontwikeld is door TT Games komen letterlijk werelden samen. Diverse “LEGO” werelden, maar ook de reële wereld en de gamewereld. Hieronder een aankondigingsvideo over deze LEGO Dimensions Game, die al voor diverse consoles besteld kan worden via Toys ‘R’ Us, maar pas in het najaar zal verschijnen.

Screenshot 2015-04-11 at 11.16.19

“Laat creativiteit zijn de gids voor een gebouw en gaming avontuur – reis door onverwachte werelden en team-up met onwaarschijnlijke bondgenoten op de zoektocht naar de nederlaag van de kwade Lord Vortech. Speel met verschillende figuurtjes uit verschillende werelden samen in één LEGO videogame, en maak gebruik van voertuigen en gadgets op een manier die nooit eerder mogelijk was. LEGO Bad Cop bestuurder van de DeLorean Time Machine … waarom niet ?! De LEGO Ninjago Masters of Spinjitzu vechten naast Wonder Woman … Ja, graag! Maak je klaar om de regels te overtreden, omdat de enige regel met LEGO Dimensions is dat er geen regels zijn. “

Share