pieter-post-postbode’s Werelds meest bekende en behulpzame postbode Pieter Post heeft een geweldig idee. Hij vindt dat zieke kinderen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken door hen een hoop leuke tekeningen en opbeurende brieven te bezorgen.

Op dinsdagmiddag 19 mei bezorgt Pieter Post hoogstpersoonlijk alle post bij de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht, samen met Pieter Post speelgoed en een prachtige taart. Wie helpt mee en zorgt ervoor dat Pieter deze middag met volle postzakken bij de kinderen aanklopt?

Stuur je kleurplaat of je tekening, kaart of brief naar onderstaand adres en help andere kinderen om hun ziekte voor even te vergeten. Inzenden kan tot en met 15 mei 2015 naar:

Pieter Post
Vlijtseweg 89-91
7317 AE Apeldoorn

Onderstaande kleurplaat kun je downloaden / uitprinten door <hier> te klikken of op de kleurplaat zelf. Meedoen hoor! Kleuren is leuk en post krijgen wanneer je ziek bent is nog leuker, zeker wanneer Pieter Post het zelf komt bezorgen!

Screenshot 2015-04-22 at 22.24.47

Share