plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-2Plopsa, de meeste Trotse Vaders zullen misschien denken: laat dàt maar aan mij voorbij gaan…. Maar dat zou jammer zijn, want we zijn er onlangs geweest en het blijkt een heel Vader-vriendelijk pretpark. Lees maar mee:

Verslag van een dagje Plopsa Indoor Coevorden
Studio 100 is de overkoepelende naam voor allerlei verschillende vormen van vermaak voor met name kleine kinderen: kabouter Plop, Piet Piraat, K3, Maya de Bij, Samson en Gert, Prinsessia, Wicky de Viking en ook de verschillende pretparken onder de naam Plopsa.

plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-8 plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-16 plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-1 

Op een rustige zondag gingen we er heen, met een tweeling van 8 jaar (jongen en meisje) om de vijf prinsessen van Prinsessia te interviewen. Het interview kun je onder aan dit artikel bekijken. Uiteraard zijn we de rest van de dag in Plopsa gebleven, omdat dat enorm de moeite waard bleek.

Alle leeftijden
Nou… alle leeftijden, dat nou ook weer niet. De focus ligt toch wel op kleine kinderen, maar voor de hele basisschoolleeftijd is er wel voldoende aanbod. Er zijn wel degelijk attracties die behoorlijk spannend zijn, heb ik aan den lijve ondervonden….

plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-6

Voor kleine kinderen zijn er veel dingen waar ze zelfstandig in kunnen. Buiten is een enorm speelterrein met nog meer leuke attracties, binnen zijn er in een hele hoge, ruime hal, verschillende leuke dingen te zien en te doen. Kortom: voldoende vermaak voor kleine en grote kinderen.

Screenshot 2015-05-11 at 22.21.26

Studio 100
Alles straalt Studio 100 uit. De kwaliteit: alles is prima geregeld. De professionaliteit: de manier waarop het Plopsa is opgezet maakt dat er optimaal gebruik gemaakt is van de ruimte en dat alles past binnen de formule. Overal zie en hoor je Studio 100 producties, van de meet & greet met favoriete personages, de namen en vormgeving van de attracties tot de muziek die niet te hard staat om storend te zijn en zo vooral erg gezellig is.

plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-5

Fijn voor Trotse Vaders
De meeste attracties zijn door de kinderen zelf te doen. En bij iedere attractie staan volop bankjes waarop je je kinderen toch in de gaten kunt houden. Af en toe eens zwaaien, dat je ze heus wel ziet, en je kunt lekker je boek lezen of je mail beantwoorden: je kinderen vermaken zich wel!

plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-13 plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-14

Af en toe verplaats je je, met je kinderen, naar een volgend tactisch geplaatst bankje of ga je een keer mee in een van de wat spannendere attracties, maar voor de rest kun je jezelf ook een rustig dagje gunnen. De attracties zijn veilig, het personeel is gericht op de kinderen en de kinderen vergeten waarschijnlijk dat je erbij bent, er is zoveel te doen en te zien!

plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-15 plopsa-trotse-vaders-moeders-coevorden-prinsessia-verslag-17

Voor het interview en video’s van optredens van Prinsessia klik hier >>>>

Wil je weten wie wie is bij Prinsessia, klik dan hier >>>>

Hieronder het interview, de vragen worden gesteld door mijn 8-jarige zoon:

Share