Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJ-haven. Daar zijn een aantal zogenaamde Tall Ships bij, wat het een indrukwekkende ervaring maakt om te gaan kijken.

Voor wie niet kan wachten om deze bijzondere schepen te zien, kan alvast kijken waar ze zich nu bevinden. Op de site sail.nl staat namelijk een interactieve kaart waarop aangegeven staat waar de schepen zijn. Op het moment van het schrijven van dit artikel bevonden de schepen, die zich tijdens SAIL 2015 presenteren, zich zoals in onderstaande afbeelding. Hopelijk zijn ze inmiddels al wat dichterbij Amsterdam gekomen….

Screenshot 2015-06-01 at 08.18.03

Volg de schepen door op bovenstaande afbeelding te klikken en direct naar de interactieve kaart te gaan.

Om te zien wat er speciaal voor kinderen tijdens de Sail 2015 Music Marina georganiseerd wordt, klik hier >>>>

Screenshot 2015-06-01 at 08.08.44

Share