Blopens Frozen Activity Set is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen van 6 – 7 jaar. Er kan vanaf 09 september 2015 t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

blopens-frozen-activity-set-jumbo-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

blopens-frozen-activity-set-jumbo-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-2Blopens Frozen Activity Set; informatie van de fabrikant (Jumbo)
Blopens stiften set van de Disney film Frozen zijn leuk voor creatieve kinderen, die, er éénmaal aan begonnen, steeds weer met de stiften aan de gang willen omdat de mogelijkheden ongekend zijn! Door te blazen op de achterkant van de stiften “vernevelt” de ongevaarlijke, uitwasbare inkt over het papier. Met behulp van sjablonen maak je de mooiste dingen! Zuigt een kind per ongeluk aan de stift? Geen probleem, er komt geen verf naar binnen.

blopens-frozen-activity-set-jumbo-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-3Juryrapport:
Blopens stiften geven direct een mooi resultaat en het is heel eenvoudig. De inkt droogt meteen. Een zeer uitgebreide doos met veel sjablonen voor een goede prijs.

Pedagogisch verslag:
Met deze tekenset kunnen kinderen al hun ontwerpfantasie inzetten. De meegeleverde mallen maken het maken van mooie objecten mogelijk, maar het inblazen (eigenlijk “vernevelen”) van de verf, is afhankelijk van wat de kinderen daar voor idee en kleurengevoel over hebben.
Juist omdat niet alles afhangt van de meegeleverde mallen en afbeeldingen kan een kind heerlijk experimenteren met kleur, beeld en “vernevelingseffecten”. De blaas-stiften kunnen ook als gewone teken- en kleurstiften worden gebruikt.
Het mooie aan deze set is dat de blaasstiften steeds weer door de kinderen gevuld kunnen worden.

blopens-frozen-activity-set-jumbo-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-1

Blopens Frozen Activity Set bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Voor informatie over ander speelgoed wat genomineerd is als Speelgoed van het Jaar 2015, klik hier >>>>

Share