Blopens Frozen Activity Set van Jumbo is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 6-7 jaar.

Productinformatie en adviesprijs:
Bekijk op bol.comGewicht 0,436 kg
Afmetingen inclusief verpakking 34 x 35 x 6 cm (lxbxh)
Adviesprijs: € 19,99
Fabrikant: Jumbo

Voor meer informatie over Blopens Frozen Activity Set, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

Voor informatie over ander genomineerd speelgoed, klik hier >>>>

Mijn ervaring met de Blopens Activity set van Disney’s Frozen als lid van de vakjury van Speelgoed van het Jaar 2015:

Met de Blopens kun je eenvoudig mooie ‘kunstwerken’ maken, erg leuk voor kinderen. Het resultaat ziet er een beetje uit als het ‘spatten’ wat ik in mijn jeugd deed.

Deze set is erg uitgebreid: verschillende kleuren stiften en diverse sjablonen van het populaire Frozen van Disney. Het werken ermee is leuk en geeft weinig troep en je kunt er al snel iets moois mee maken, wat stimuleert om te experimenteren met kleuren en technieken.

Spelen in de leeftijdsgroep 6-7 jaar; algemene informatie:
Kinderen van deze leeftijdsgroep zijn ze competitief, elkaar overtroeven vinden ze erg leuk. Allerlei spelletjes spelen op deze behoefte in. Of dat spelen nu buiten met vrienden en vriendinnetjes gebeurt, of binnen met broertjes, zusjes en ouders maakt niet uit.

blopens-frozen-activity-set-jumbo-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-1

Spelen met Blopens Frozen Activity Set
Volgens de fabrikant is dit speelgoed gemaakt voor kinderen van 4 – 10 jaar en geschikt voor jongens en meisjes. Ik denk dat in de leeftijdsgroep waar het genomineerd is (kinderen van 6 en 7 jaar) zeker zowel meisjes als jongens dit leuk vinden. Er zijn ook niet alleen prinsessen te maken! Oudere kinderen zullen sneller vinden dat dit echt voor meisjes is.

Met Blopens zijn verschillende technieken te gebruiken en ook diverse dingen te maken. Knutselen en creatief bezig zijn is uiteraard altijd gezellig!

Samen spelen met Blopens Frozen Activity Set
Wat met deze set prima kan, omdat er zoveel verschillende kleuren zijn, is aanvullingen maken op het werk van je kind(eren). Ga gezellig samen aan tafel zitten en teken bijvoorbeeld de omtrek van het ‘blaaswerk’ van je kind. Of teken een achtergrond bij wat je kind maakt. Uiteraard overleg je samen wat je wilt!

Ook kinderen kunnen samen prima met deze set spelen omdat er meerdere sjablonen en stiften zijn, ze kunnen een hele Frozen wereld maken met de sjablonen èn met hun eigen fantasie.

Bekijk op bol.comDe Blopens Frozen Activity Set bestel je hier >>>>

 

blopens-frozen-activity-set-jumbo-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-2

Algemene informatie
Blopens stiften set van de Disney film Frozen zijn leuk voor creatieve kinderen, die, er éénmaal aan begonnen, steeds weer met de stiften aan de gang willen omdat de mogelijkheden ongekend zijn! Door te blazen op de achterkant van de stiften “vernevelt” de ongevaarlijke, uitwasbare inkt over het papier. Met behulp van sjablonen maak je de mooiste dingen! Zuigt een kind per ongeluk aan de stift? Geen probleem, er komt geen verf naar binnen.

Meer algemene informatie vind je hier >>>>

De Blopens Frozen Activity Set bestel je hier >>>>

Voor informatie over ander speelgoed wat genomineerd is als Speelgoed van het Jaar 2015, klik hier >>>>

Share